Pannkaka

Ät mer pannkaka!

Pannkaka är en av de billigaste rätterna vi kan laga. Men kanske också en av de flexiblaste. Pannkaka kan göras på så många olika sätt och med olika smaksättningar och tillbehör. Den kan göras både glutenfri och vegansk. Dessutom kan man äta pannkaka både till frukost, lunch och middag. Och till och med till efterrätt! (Fast kanske inte samtidigt)

Ät mer pannkaka, och utöka gärna mat-repertoaren med lite nya varianter.

  • Tunnpannkaka (den självklara favoriten)
  • Ugnspannkaka (med eller utan bacon)
  • Amerikansk pannkaka (gärna med frukt och bär)
  • Kikärtspannkaka (enbart kikärtsmjöl och vatten!)
  • Blåbärspannkaka (fungerar både på spisen och i ugnen)
  • Bananpannkaka (perfekt på övermogna bananer)
  • Kesopannkaka (LCHF för den som vill)
  • Havrepannkaka (naturligt glutenfri)
  • Scrambled pannkaka (för den som har bråttom, eller misslyckas med stekningen 😊)
  • Ostpannkaka (servera med salta tillbehör a la langos)
  • Raggmunk (med riven potatis i smeten)

Fler Inlägg